Behandlingar

Avancerad tandvård för vuxna på Södermalm

På Södertandläkarna erbjuder vi både allmän och avancerad tandvård för vuxna. Vår huvudsakliga inriktning är att återskapa naturliga fungerande tänder där det behövs av olika anledningar. Och vi hjälper gärna dig som har dragit dig för att gå till tandläkare och vill göra någonting åt din situation. Här kan du läsa om vilken typ av behandlingar vi genomför.

Gemensamt för många av våra behandlingar är att vi använder oss av den senaste tekniken för att vinna både kvalitet och tid. Vår panoramaröntgen ger en oslagbar bild för planering av behandlingar och för att göra viktig diagnostik säkrare har vi investerat i Södermalms första Volymtomograf (CBCT) som ger oss tredimensionella bilder av tänder och käkar. Och överlägset mycket bättre information än konventionell röntgen vid vissa behandlingar.

Ytterligare ett exempel är vår så kallade Intraoral Scanning som innebär att vi gör en tredimensionell kopia av munnen. Utifrån detta underlag skriver en fräs ut kronor och broar, direkt i porslin eller i vilket material som helst, till och med i titan. En tand som tidigare tog en vecka att göra kan vi nu få fram på några timmar. Med bättre precision och högre kvalitet.

Mer om våra behandlingar hittar du under Symtom