Här kan du läsa om vilken typ av behandlingar vi genomför. Gemensamt för våra behandlingar är att vi använder oss av den senaste digitala tekniken för att vinna både kvalitet och tid.

Behandlingsmetoder

Ny teknik ger mycket säkrare och bättre behandlingar. Vår panoramaröntgen är ett exempel. Den är oslagbar när det gäller att planera och få översikt av behandlingar.

Bra för kroppen och miljön

Röntgenbilder och journaler lagras digitalt. Dels gör den nya digitala röntgentekniken att du som patient utsätts för betydligt mindre strålning än tidigare. Dels blir bilderna tydligare när de visas direkt på en dataskärm.

Bättre översikt

Smart teknik underlättar dialogen mellan dig och tandläkaren när vi går igenom behandlingar och resultat. En annan stor fördel är att tekniken inte kräver några kemikalier. Det är bra för miljön.

Detaljer i 3D

För att göra viktig diagnostik säkrare har vi investerat i Södermalms första Volymtomograf (CBCT) som ger oss tredimensionella bilder av tänder och käkar. Den ger överlägset mycket bättre information än konventionell röntgen vid vissa behandlingar.

Tänder på några timmar

Ytterligare ett exempel är vår så kallade Intraoral Scanning som innebär att vi gör en tredimensionell kopia av munnen. Utifrån detta underlag skriver en fräs ut kronor och broar, direkt i porslin eller i vilket material som helst, till och med i titan.

En tand som tidigare tog en vecka att göra kan vi nu få fram på några timmar. Med bättre precision och högre kvalitet. Vi har en egen tandtekniker som gör tänderna på plats och jobbar för att resultatet blir perfekt.

Vad har du för symptom?