Nu kan du vinna ett tandimplantat värde ca 30 000 kr!

När en tand är i så dåligt skick att den inte går att rädda kan den behöva ersättas med en ny. Genom att ersätta en skadad eller förlorad tand med ett tandimplantat kan du få både tuggförmågan och självförtroende tillbaka. Ett implantat känns, fungerar och ser nämligen ut som naturliga tänder.

Vi på Södertandläkarna har en gedigen utbildning och erfarenhet av implantatbehandlingar. Vi skräddarsyr behandlingen för varje enskild patient och använder den senaste tekniken inom tandimplantat för att våra patienter ska få en så säker och förutsägbar behandling som möjligt. Vi använder oss också av guidad kirurgi vilket innebär ett mindre ingrepp än vid vanliga tandimplantat, detta resulterar i färre antal besök och kortare behandlingstid för våra patienter. Dessutom är det livstids garanti på materialet.
Du kan läsa mer om tandimplantat här.

Så här går tävlingen till:

  • Tävla genom att fylla i formuläret nedan och motivera varför just du ska vinna ett tandimplantat.
  • Tävlingen pågår från den 26:e december till den 23 januari. Vinnaren presenteras den 31 januari.
  • Vi väljer ut 3 personer som får komma och träffa oss och göra varsin undersökning. Den med mest behov av ett tandimplantat vinner 1:a pris, ett gratis tandimplantat värde ca. 30 000 kr.
  • 2:a och 3:e pris; En tandundersökning och en CBCT-röntgen, tandvårdens modernaste röntgenteknologi med 3-dimensionella röntgenbilder s.k. volymtomografi, värde ca 4000 kr.

 

Tävlingen sker i samarbete med Dentsply Sirona.  

Dentsply Sirona är världens största tillverkare av professionella dentala lösningar. Deras välkända varumärke används inom alla dentala områden och erbjuder bättre, säkrare och snabbare tandvård. Deras implantatsystem, Astra Tech Implant EV, är ett av de mest vetenskapligt dokumenterade implantatsystemen på marknaden med framstående resultat inom säkerhet, hållbarhet och estetik.